Färska hallon med cashewgrädde (black and white)

cashewgrädde

Ingredienser:

  • 200 g naturella cashewnötter
  • 2 krm äkta vaniljpulver (ej sötat)
  • ½ moget päron
  • 1 -2 tsk kakao
  • Vatten (ca 1 dl)
  • 100 g färska hallon

Utförande:

 Mixa cashewnötterna i en matberedare till ett fint mjöl. Tillsätt vaniljpulvret och päronet och fortsätt att mixa. Tillsätt under tiden vatten (lite i taget) till dess att smeten fått en krämig konsistens och blivit vit i färgen.

Fördela därefter smeten i två skålar. Tillsätt kakaon i den ena skålen och låt den andra förbi naturell. Rör noggrant tills kakaon fördelats. (Börja med en tesked för att sedan tillsätta mer om du föredrar en rikligare kakaosmak)

 Varva sedan hallon, kakaocashew- och naturell cashewgrädde i dessertskålar, smaka av och njut!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s