Frökex (Low carb)

Ingredienser
• 2 äggvitor
• ½ tsk fiberhusk
• ½ dl linfrö
• 1/4 dl solrosfrö
• ¼ dl melonkärnor
• 1/2 dl pumpafrö
• ½ dl sesamfrö
• Flingsalt

Tillagning:
Vispa upp äggvitorna lätt och tillsätt sedan fiberhusken, blanda noggrant och låt svälla några minuter. Blanda i övriga ingredienser och lägg smeten på ett bakplåtspapper (smörj pappret med lite olivolja för att brödet bränner fast). Lägg en plastfolie över smeten och platta ut så att den blir riktigt tunn. Avlägsna plasten och strö över flingsalt. Grädda i ugnen i ca 15 min, 175 c. (Obs! var noggrann med att hålla koll på brödet under stekningen eftersom det lätt kan brännas vid). Avlägsna brödet från plåten när det gräddat färdigt och låt svalna före servering.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s