Fylld majskycklingfilé med rostade grönsaker och guacamole.

Rostade grönsaker
• 1 påse snackmorötter
• 1 chilipaprika
• ½ gullök
• 1 vitlöksklyfta
• salt & grovmalen svartpeppar

Dela snackmorötterna på mitten, skiva chilipaprika och gullöken. Hetta upp en stekpanna och lägg i grönsaksblandningen, tillsätt en skvätt vatten, salt och grovmalen svartpeppar. Stek på hög värme tills grönsakerna fått en mjukare konsistens (morötterna ska fortfarande ha lite tuggmotstånd)

Majskyckling med fyllning (2 port)
• 2 St majskycklingfiléer
• 5 skivor kallrökt skinka
• ½ gullök
• ½ färsk chilifrukt
• sesamfrö
• Roasted garlic & pepper krydda (selection, Santa Maria)

Finhacka lök, färsk chili och parmaskinka. Bryn kycklingfiléerna i stekpanna tillsammans med lökfyllningen tills det fått lite färg.
Snitta därefter kycklingfiléerna på mitten och lägg i fyllningen. Placera filéerna i en ugnssäker form och strö över sesamfrö och kryddblandningen. Ugnsstek filéerna ca 20-25 min i 225 c.

Guacamole special
• 2 msk kesella
• 1 avokado
• 3 körsbärstomater
• 1 vitlöksklyfta
• 2 msk hackad lök
• Salt/peppar
Mixa alla ingredienserna med en stavmixer och smaka av med salt och peppar.
Servera och njut!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s