Krämiga cashewbollar med gojibär

cashewbollar

Ingredienser:

  •  160 g naturella cashewnötter
  • 60 g Renée Voltaires mandelsmör
  • 5 st färska dadlar
  • 30 g gojibär
  • 1 msk vatten

 Utförande:

Mixa cashewnötter, mandelsmör, dadlar och vatten i en matberedare till en slät och fast deg.

Lägg över degen i en skål, tillsätt torkade gojibär och blanda noggrant. För att en mer lättarbetad deg kan den med fördel stå kallt en stund innan bearbetning.

Forma till runda bollar och garnera med kokos.

Förvara i kyl eller frys, ta fram vid speciella tillfällen och njut med alla dina sinnen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s