Krämigt blomkålsmos med avocado & vitlök

Ingredienser:

  • 200 g färsk blomkål
  • 1 st mogen avokado
  • 1 vitlöksklyfta
  • 50 g keso, låg fetthalt
  • Renée Voltaires örtsalt

Utförande:

Koka blomkålen i saltat vatten tills den mjuknat. Häll därefter blomkålen i ett durkslag och låt den rinna av. Mixa blomkål, avokado, vitlök, keso och kryddor i en matberedare tills moset fått en len och krämig konsistens.

Serveringstips:

Servera tillsammans med kycklingfilé, sparris och en sallad gjord på böngroddar, plommontomater, babyspenat och rödlök. Ringla gärna tamarisoja över kycklingen för att få en extra fin smak.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s