Ljuvlig basilikakräm

Ingredienser:

1 kruka färsk basilika
150 g keso, låg fetthalt
1 stor mogen avokado
1 stor vitlöksklyfta
Havssalt med smak av wild garlic från falksalt.

Utförande:
Mixa samtliga ingredienser i en matberedare eller en mixerstav till en slät massa. Tillsätt havssalt, smaka av och mixta ytterligare någon minut.

Basilikakrämen passar utmärkt som tillbehör till lunchsalladen, köttet eller fisken. Men fungerar också ypperligt till sesamcrackers eller som pålägg på proteinbrödet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s