Matpaj (low carb)

Ingredienser:

  • 400 g zucchini
  • 150 g keso
  • 1 dl kvarg
  • 4 ägg
  • 1/2 tsk salt
  • peppar
  • Riven parmensan till garnering
  • Kryddstark köttfärssås

Utförande:

Riv zucchinin fint med ett rivjärn och krama ur vätskan. Vispa upp ägg lätt och tillsätt kvarg, keso och den rivna zucchinin. Smaka av med salt och peppar.

täcke en pajbotten med den färdiga köttfärssåsen eller annan önskad fyllning. Häll över kvarg & zucchiniblandningen, strö över riven parmensan och grädda i ugnen ca 40 minuter.

Pajen kan serveras både varm och kall, jag föredrar den kall.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s