Parmalindad kycklingfärsgrotta med keso och basilikafyllning.

Ingredienser:

• 400 g kycklingfärs
• 1 dl keso
• Färsk basilika
• Havssalt & grovmalen svartpeppar
• Torkad vitlök
• chiliflingor
• 1 pkt parmaskinka
• 1 äggvita

Utförande:

Sätt ugnen på 225 C.
Blanda äggvitan med kycklingfärsen och platta ut färsen i ett ugnssäkert fat
Lägg på keso, torkad vitlök, chiliflingor och hackad färsk basilika, sammanfoga färsen och forma till en limpa. Täck kycklingfärslimpan med skivor av parmaskinka och tillaga i ugnen ca 20 minuter. Låt avsvalna något innan servering och skär den i ca 1 cm tjocka skivor.

Servera med hyvlad lättkokt zucchini, rädisor, bladspenat, körsbärstomater och avokadoröra!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s