Proteinfluff med krispig müsli och mandelsmörsås

Ingredienser:

1,5 dl kvarg 1 %

1,5 dl frysta hallon

1 skopa proteinpulver (Rek. jordgubb & vit choklad el. skogsbär vanilj)

Hemlagad mûsli

Rostade kokoschips

1 msk mandelsmör

Utförande:

Vispa frysta hallon, kvarg och proteinpulver kraftigt med en elvisp en längre stund tills allt är finfördelat och blivit ljust och fluffigt. Det är viktigt att hallonen kommer direkt från frysen. Lägg upp den ljusa fluffiga krämen i en skål och strö över hemlagad müsli och rostade kokoschips.Blanda ut mandelsmöret med lite vatten så att det får en lösare konsistens och ringla den över fluff &müsli blandningen. Toppa med frysta hallon, smaka av och njut!

Lättlagat, nyttigt och underbart gott!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s