Äggrulle med kycklingröra

 

IMG_6550

 Ingredienser:

  • 2 ägg
  • 1 dl kvarg
  • 1 st färdigstekt kycklingfilé
  • ½ röd lök
  • Tärnade körsbärstomater
  • Curry
  • Salt

 Utförande:

Vispa samman äggen och häll över smeten i en upphettad stekpanna. Bryn några minuter på varje sida och ta av från värmen.

Strimla kycklingfilen och blanda samman med hackad lök, kvarg, tomater, curry och salt. Lägg kycklingröran i den färdigstekta äggsmeten och rulla samman. Dela den på mitten och servera med en härlig sallad.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s