Krämig, nyttig och underbar mangosås (reviderad)

mango

Ingredienser:

  • 1 burk lättkvarg (250 g)
  • 1 burk mangopure 125 g (semper)
  • 5 droppar stevia drops naturell eller 1 tsk canderel sötningsströ el. dylikt
  • 0,5 -1 tsk sambal olek
  • Drygt 1/2 tsk örtsalt eller vanilgt salt

Utförande:

Blanda samman kvarg och mangopuré i en skål. Tillsätt stevia drops, rör om och smaka av med salt och chili explosion. Låt stå kallt en stund innan servering.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s