Nyttig & het morotsröra

Denna heta morotsröra passar perfekt som tillbehör till lunch eller middagsrätten likväl som den fungerar utmärkt som dipp till rotsakschipsen eller som pålägg på kvällsmackan. Ett spännande, smakrikt tillbehör som ger måltiden ett rejält upplyft. Dessutom är den löjligt enkel att tillreda, kan det bli bättre?

IMG_1430

Ingredienser:

  • 4 medelstora morötter
  • 2-3 stora vitlöksklyftor
  • ½ dl persilja
  • 1,5 msk sambal oelek
  • 1 tsk örtsalt
  • 2 msk olivolja

Utförande:

Skala morötterna och dela dem i bitar. Lägg dem i en matberedare tillsammans med övriga ingredienser och mixa till det bildats en finmixad massa. Låt stå och dra i kylen några timmar innan servering för bästa smakresultat!

Annonser

2 thoughts on “Nyttig & het morotsröra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s