Rabarber & jordgubbspaj

Pajbotten:
1,5 dl mandelmjöl
0,5 dl sukrin gold
0,5 dl ekologiskt jordnötssmör (osötat)
0,5 dl sesamfrö
1 tsk fiberhusk
0,5 dl vatten

Fyllning:
2,5 dl skalade & skivade rabarber
2,5 dl skivade färska jordgubbar
1 dl sukrin gold (kan bytas ut mot annat sötningsmedel)
1 tsk vaniljpulver

Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda samtliga ingredienser till pajbotten i en bunke och rör noggrant. Fördela och tryck ut pajdegen i botten av en pajform alt. Portionsformar.

Rör samman sukrin, jordgubbar, rabarber och vaniljpulver i en skål.Förgrädda pajskalet i ugnen cirka 10 min.

Fördela sedan jordgubb- och rabarberröran i pajformen och grädda ytterligare 15 minuter. Låt svalna innan servering (pajen ska vara ljummen)

Servera med en stor klick kokosgrädde eller motsvarande.

20140528-204737-74857152.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s