Somrig frukostlyx i dessertformat

BildIngredienser:

125 g keso 1,5 %
0,5 dl sukrin melis
0,5 tsk ekologiskt vaniljpulver
1 dl skivad & skalad rabarber
1 msk sukrin gold
1 dl skivade jordgubbar
1 dl blåbär
1 dl hallon
0,5 dl krispig granola, se recept i tidigare inlägg

Utförande: 

Mixa keso, sukrin melis & vaniljpulver till en slät kräm med en stavmixer el. dyl.

Blanda rabarber och sukrin gold i en kastrull och värm upp under omrörning tills rabarbern mjuknat.

Lägg rabarber, skivade jordgubbar och lite granola i botten av ett glas och klicka över lite kesokräm. Häll därefter i blåbär, hallon och granola och toppa med kesokrämen. Upprepa processen med att varva ovanstående ingredienser och avsluta med en klick kesokräm, färska bär och lite rostade kokosflingor. Servera omgående

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s