Limekvarg med granatäpple

image

Ingredienser:

150 g kvarg

Färskpressad limesaft & rivet limeskal

1,5 msk sukrin melis eller annan önskad sötning

1 msk cashewnötsmör

Kärnorna från 1/2 granatäpple

Flagad mandel

utförande:

Blanda samman kvarg, limesaft och skal samt sötning i en skål.

Späd ut cashewsmöret med lite vatten till önskad konsistens.

Dela granatäpplet och lossa kärnorna från ena halvan och toppa kvargen med kärnorna. Ringla över cashewsmöret och strö slutligen på flagad mandel.

Enkelt, gott och fräscht till mellis eller frukosten.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s