Lågkolhydratsbröd med ”kanderade” äppelbitar

Lågkolhydratsbröd från funkjonell mat (brödmix)Bild

En proteinrik brödmix med enbart 2,5 g kolhydrater per 100 g. Blanda bara med vatten, grädda i ugnen och njut. Jag tillsatte äpplebitar som jag kanderat med sukrin gold och det blev supergott.

1 påse brödmix från funksjonellmat
1,2 liter vatten
2 st äpple
2 msk sukringold

Tillred degen enligt anvisningarna på förpackningen.
Tärna äpplen, lägg dem i kastrull och tillsätt sukrin gold. Rör om under upphettning tills dess att sukrinet smält och äppelbitarna mjuknat något. Fördela äppelbitarna jämt i den färdiga degen, forma 2 st limpor och grädda i ugnen enl. Anvisning.

Låt svalna innan servering!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s