Wrap (low carb)

imageEn lättlagad wrap som har många användningsområden. Fyll den med köttfärs, kyckling eller annan marig fyllning för att få en härlig lunchwrap, eller kanske lite pålägg, avokado och grönsaker för ett härligt frukost eller mellanmålsalternativ:)

Ingredienser:
2 dl äggvita
1 helt ägg
2 msk kvarg
1 tsk fiberhusk
1 nypa salt

Utförande:
Sätt ugnen på 200 grader.
Separera äggulan från vitan och häll vitan i en bunke tillsammans med övriga äggvitor. Vispa till ett hårt skum. Blanda samman äggulan med kvarg, salt och fiberhusk och tillsätt i de uppvispade äggvitorna. Vispa kraftigt med elvisp tills allt blandats samman. Bred ut smeten på en plåt täckt med bakplåtspapper och grädda cirka 10-15 min. Låt vila och svalna en stund.

Annonser

2 thoughts on “Wrap (low carb)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s