Keso blir till cream cheese!

Keso har många användningsområden och förutom att den passar ypperligt som tillbehör, är den utmärkt att göra goda dippsåser och röror med. Genom att finmixa keso får den en len och krämig konsistens som kan smaksättas enligt önskemål. Denna kräm kan även användas som cream cheese på exempelvis kex eller smörgås. Finmixa keson med en stavmixer eller dylikt och tillsätt favoritkryddan.

Snabbt, gott, enkelt och billigt!

Ingredienser/utförande:

Finmixa 1, 5 dl keso till en slät & len kräm. Tillsätt valfri smaksättning och mixa ytterligare en stund.

Valfri smaksättning ex.

Vitlökspeppar & fetaost
Färsk basilika och örtsalt
Soltorkad tomat & vitlök
Färska fikon & fetaost/chevre
Grovmalen svartpeppar/ pepparmix.

Bara fantasin sätter gränser helt enkelt! 😀

IMG_7245.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s