Ingredienser:
• 120 g mandlar
• 20 g rostade melonkärnor
• 120 g linfrö
• 2 msk fiberhusk
• 50 g valnötter
• 2 st ägg
• 4 st äggvitor
• 100 g pumpakärnor
• 250 g mat & bak kvarg (0,3 %)
• 2 tsk bakpulver
• 1 tsk salt
• 1 msk brödkryddor
Utförande:
Sätt ugnen på 175 grader
Mal mandeln till ett mjöl i en matberedare. Mixa linfrö och fiberhusk tillsammans och häll över i en bunke tillsamman med mandeln.
Tillsätt bakpulver, brödkryddor, salt, valnötter, melonkärnor och pumpafrö och blanda noggrant. Tillsätt ägg och kesella och rör samman till en smet.
Lägg över smeten i en brödform täckt av bakplåtspapper och garnera med sesam och linfrö.
Grädda i ugnen ca 60 minuter.
Ser fantastiskt gott ut!
Det glädjer mig att höra, det smakar fantastiskt också ;-D